Nu sätter vi igång med nästa kollektion- så här går det till!

IMG_7449

Man kan ju tycka att vi precis avslutat nästa höst och ja det stämmer men nu är vi trots det redan igång med designen av nästa sommar. Även om hösten är jättekul att jobba med så tycker jag nog lite extra mycket om vår/sommar kollektionen. Färgerna är ännu ljusare och härligare och sen så går vi mot ljusare tider och vem blir liksom inte glad bara av det?

IMG_7478

Några detaljbilder från idag.

IMG_7477

Dagens blå/svarta outfit, älskar Chloe väskan och kunde gärna tänka mig en till mindre och kanske i en färg? Får bli en dröm än så länge,) Kappa och jacka kommer från mig men är från hösten.

IMG_7487

Godkväll vänner!

Vi började dagen med ett tidigt möte ute hos en av våra tygleverantörer på Vaxholm. Hon bor så idylliskt och fint där ute och bjuder alltid oss på hembakad fika när vi kommer på besök, bara det får ju en att vilja åka dit oftare. I dag blev det kokoskola kaka. Kanske får be om receptet för oohh så gott det var.

Nu har vi snart besökt alla leverantörer och ska börja med att organisera upp allt för att se vilket spår vi ska välja. Ni som har koll på mina plagg vet att vi ofta har många spår och program och att det är det som ger den stora variationen. Jag älskar att välja många spår och låta kreativiteten flöda!! Mode och kläder ska vara kul och lustfyllt, det är i alla fall min filosofi.

Önskar dig en fortsatt fin kväll nu.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *