När man behöver det som bäst

Nicole Kidman och Reese Witherspoon som är två av mina favoritskådespelerskor är med i den här spännande serien. Även svenske snyggingen Alexander Skarsgård dyker upp.

Hej,

Har ni koll på ”Big little lies”?

En sprillans ny serie på HBO Nordic som har premiär den 20e februari?

Ni vet känslan när man sett klart en hel serie och så plötsligt har man inte något alls att titta på. Ja, där är vi just precis i detta nu. Så den här serien kan inte komma mer lägligt. Vi har i princip slutat att titta på ”vanlig” tv och när vi väl ska se något så blir det helst en serie. Vågar erkänna att den här tiden man få tillsammans på kvällen, få sjunka ner i soffan, ta ett glas vin och sen se en spännande serie nog är den bästa på dagen.

Har hört massor av gott om just den här serien så nästa torsdag bjuder jag in er till en förhandsvisning av första avsnittet på Filmstaden Sergel.

Bara att OSA i länken här så är du och en vän välkomna!

Filmstaden Sergel 16/2, dörrarna öppnar 17.30 och visningen börjar kl 18.

Ha det fint nu!

function countAdimpr(url) {var rndm = new Number(Math.round(Math.random() * Math.pow(2,24)));var Impurl=url.replace(”/impression/”,”/impression/”+rndm);AdImpTracking = new Image();AdImpTracking.src = Impurl;}countAdimpr(”http://fusion.bonniertidskrifter.se/impression/ryhom/bt.bt.matning.tracking/bt_tracking_layout/411612379”);

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. Ser verkligen lovande ut! Det är inte ofta det är så många kända skådisar med i samma serie. Ska bli kul att se! 🤗

    1. Ja, håller med! Det är viktigt med bra skådisar. Trevlig kväll nu!