Massor av inspiration till vårt nya hem!

IMG_7297

Dagens outfit;)

IMG_7303

Just de ljusa träslagen dominerar överallt ser man, det är trärent så långt ögat kan nå. Tycker att det är så snyggt tillsammans med matta pastelliga färger i både ljus och mörk skala.

IMG_7308

Vi testar en Jensen säng, så galet skön. Blev sugen på en ny faktiskt..hehe.

IMG_7313

Mysiga Rosendals trädgård.

IMG_7317

IMG_7252

Nya Ballingslöv köket är ju bara ”to die for” och i morgon ska vi ut och titta på just detta kök som heter System 10. Blev helt såld faktiskt!!

IMG_7257

Med mina inredningstokiga vänner Jessica och Frida!

IMG_7262

Vegetarisk mat är bara det godaste, marinerade morötter med mynta och granatäpplen. Stekt grönkål med dadlar, rödbetor med getost…mmm.

IMG_7265

IMG_7268

IMG_7270

Dukningen var så fin med tulpaner. Åh vad jag längtar till våren nu.

IMG_7281

Hej vänner,

Ja, alla ni som någonsin flyttat, renoverat eller bara köpt ett boende vet hur mycket som rör sig i huvudet kring detta. Är man då inrednings intresserad ja då är man illa ute. Just nu letar jag inredning så det ryker och det planeras hej vilt! Den här veckan har det varit både Stockholm Furniture fair och så har några pr byråer haft pressdagar. Jag har varit runt med lite vänner och tittat och inspirerat mig massor.

Vad man fortfarande ser mycket av är olika pastelliga nyanser även om det just nu lutar mer åt det jordigare hållet kombinerat med mer starka färger i olika rosa skalor, tänk flamingo rosa så är du rätt ute. När det gäller vägg färg så håller vår kära grå skalor på att ersättas av en lite varmare mer sandig grå och även grönt i olika nyanser seglar upp som en nykomling. I vårt nya sovrum i huset väljer vi en grå/grön nyans ( ska visa i morgon för nu är det nog färdig målat!) och det känns så fint där tycker jag. Varmt och lugnt.

Nu, dags att fixa i lägenheten och göra det fredags fint. Jag och barnen som har varit lediga från förskolan har varit ute och myst runt, fikat och shoppat lite godsaker. Köpte även den perfekta skjort- blusen till vår semester, så nöjd. Blev även en del inköp på HM till vår resa.. Längtar ihjäl mig just nu.

I kväll blir det pizza till hela familjen, så skönt att slippa laga tycker jag.

Önskar dig en toppenfredag nu!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer

  1. Ballingslöv gör jättefina grejer – men kvaliteten motsvarar varken utseendet eller priset! Därtill har de otroligt dålig service när det de gör inte blir som det ska. Akta dig!

  2. Så mycket snyggt.

  3. Så fint huset kommer att bli! Bjälkarna är det stort like på. Och så ❤️ din outfit! Varifrån är blusen, jeansen och leo-väskan?