Mitt bästa måndags treat!

IMG_6821

Härom dagen var jag bara tvungen att sno ihop denna härliga fruktbricka. Papaya, hallon, björnbär, jordgubbar,blåbär, mango, ananas…

Leonie var sjuk därhemma så jag ville komma på ett kreativt sätt att vitamin boosta alla barnen och men också mig själv med ett nyttigt treat. Det är så lätt att trilla dit på mer onyttiga saker när man är hemma och vabbar. Blev så nöjd med denna och måste göra det så fort jag bara kan igen.

Så var det måndag,

Hoppas allt bra med dig idag. Själv blev det bara några timmars sömn, dels så kunde jag inte somna igår. Hjärnan går i 190 för tillfället och det är blandat av allt från renovering till jobb och så nu vår efterlängtade resa. Jag var bara för ”exited” helt enkelt. Sen kom Bianca in till oss vid 3 tiden och då vaknade jag till igen.

Tänker att jag måste göra en sådan här bricka till kvällen så den här måndag kan få sin lilla guldkant den också. Kanske inte blir fullt så avancerad men barnen är nöjda med bara vindruvor, melon och lite jordgubbar.

Ha en fin måndag nu!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *