Så mycket hår…

img_6986

Familjen ”hår”, haha, det är så mycket hår i vår familj och framförallt på barnen!

img_7011

En av våra morgon rutiner här hemma går till så här. Ordentligt med spray i alla barnens hår innan dom går iväg till skola och förskola.

img_6809

Hej på er,

Vissa saker är ju bara sådant som man absolut inte vill vara med om, tex löss. Det vill ingen vara med om. Som tur är har jag så här långt varit förskonad själv men min äldsta dotter Nicoletta har haft löss en gång och med tanke på hur mycket hår hon har så var det ingen rolig historia. För att vi nu ska slippa dessa små rackare använder vi Linicin prevent hemma för att lössen inte ska få fäste. Jag sprayar i nacken för det är där dom tycker bäst om att sätta sig, men sedan även i resten av allt hår för att dom verkligen inte ska gilla att vara där.

Just nu finns det finns en kod på Apotea som ger 40 kr rabatt på Linicin Prevent. Priset med kod blir 99 kr istället för 139 kr (på många andra apotek och butiker kostar samma förpackning dessutom 179 kr). Du hittar Linicin på alla apotek men även i de flesta matbutiker. Här kan man köpa Linicin!

Koden är: stoppalössen2017

(Koden är giltig till 10/2 och kan användas flera gånger per kund)

Linicin Prevent är en medicinteknisk produkt, läs användarinstruktionen noga innan användning. Här kan du läsa mer.

Marknadsförs av Meda AB, www.linicin.se

Linicin Prevent orsakar inte resistens.

Ha nu en fin ”lössfri” dag vänner!

function countAdimpr(url) {var rndm = new Number(Math.round(Math.random() * Math.pow(2,24)));var Impurl=url.replace(”/impression/”,”/impression/”+rndm);AdImpTracking = new Image();AdImpTracking.src = Impurl;}countAdimpr(”http://fusion.bonniertidskrifter.se/impression/ehysw/bt.bt.matning.tracking/bt_tracking_layout/409311758”);

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 kommentarer

  1. Alltså gullungar!! <3

  2. Billigare och bättre tips: 10 droppar tea tree oil och 3 droppar lavendelolja blandat i neutralt balsam. Massera in i håret och låt sitta en natt. Skölj, luskamma och upprepa om en vecka. Förebyggande spray: några droppar av oljorna i vatten i sprayflaska.

  3. Åh bästa du som på din fantastiskt glammiga blogg lyfter detta äckliga vardagsproblem! Snyggt av dig! Trevlig lusfri helg 😊

    1. Hahaha ja men visst är det:) Vi har ju alla samma vardagsproblem oavsätt yrke. Trevlig lördag😘

  4. Lite info i all välmening:

    ”När det gäller läkemedlen mot huvudlöss (Prioderm, Nix, Tenutex) är det troligt att förebyggande behandling ökar risken för resistensutveckling ytterligare och bör därför inte förekomma.”

    https://lakemedelsverket.se/Alla-nyheter/NYHETER-2010/Angaende-forebyggande-behandling-mot-huvudloss/