Snart helg & nya husplaner!!

IMG_6757

Jo, när lördagen kommer så matar vi in barnen i bilen och kör ut till vårt husprojekt. Tur att vi har nya bilbarnstolar i alla fall, så dom åker både tryggt och mysigt. Hittade dessa hos Britax.

Man kan väl säga såhär att ju fler helger som barnen får åka ut till huset ju mer trötta blir dom på oss. Haha. Förra helgen blev det i stället en tur till badhuset så att inte missnöjet inte skulle bli allt för stort. Men jag förstår dom, hur kul är det för barnen på en byggarbetsplats?

IMG_6760

Vi har provmålat flera gånger och just nu är målarna igång med att måla hela ovanvåningen.

IMG_6767

Först så testade vi alla grå nyanser som vi tänkt ha där och sen gick vi på färgerna.

IMG_6777

Det blir i alla fall några olika grå och så blir det en del överraskningar, återkommer om det till helgen när allt är klart.

IMG_6782

Fina mjuka rosa nyanser kanske det blir i Biancas rum..

Hej vänner,

Ja, så var det ju det där med huset och jag gissar att många av er undrar hur det nu gick med det där bygglovet.

När jag hade pratat med Stadsbyggnadskontoret så såg det inte ljust ut, lägg på åtskilliga månader på dom 10 veckorna så var det mer rätt räknat. vi pratar 5 månaders väntan på ett bygglov..

Tills jag kom på att vi bara behövde göra en bygganmälan för vissa saker! SÅ nu ska vi i stället ändra några av ansökningarna till en anmälan i stället och då är det max åtta veckor innan startdatum. Håll tummarna nu!! Om vi har tur så kan vi vara igång med att bygga nedre plan senast i slutet av mars.

Ska jobba undan lite här och sen blir det en trevlig presslunch ute på ett av mina absoluta favorit ställen, Rosendals Trädgård.

KRAM

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *