Hur det känns så här dagen innan visning..

IMG_7018

Jo, vi testar vilken makeup vi vill ha, i år jobbar vi med Bare Minerals som make up märke. Deras makeup har en naturlig stil vilket vi gillar till det vi gör nu. Det kommer kommer förutom det finnas en härlig färg klick med, visar det så snart vi satt allt;)

IMG_7024

 Sömmerskan syr om alla plagg så att dom passar till modellen som ska bära plaggen. Även om alla provplagg kommer i storlek 36 så ser ju allas kroppar lite olika ut.

IMG_7015

IMG_7017

Vi testar hår, ska det vara rakt lockigt, slickat, volym??? Daviness som är ett helt fantastiskt hårmärke hjälper oss den här gången.

IMG_7021

Vi knepar å knåpar och i den här kollektionen har vi en handgjord accessoar som vi vill ha och då får man göra den själv.

Hej söndag!

Ja, nu är det bara timmar kvar innan det är dax. Alla jobbar in i det sista så för team Valerie blir det en jobbhelg, men åhhh vad det är kul detta. Drömmen det är att få göra sin egen visning och med en kollektion som jag är sådär extra nöjd med. Hela mitt team är helt fantastiska och brinner lika mycket som jag för att göra detta 100% perfekt. Känns ända in i hjärteroten av tacksamhet.

Men, samtidigt så finns det en liten oro därinne, att allt ska bli som man tänkt. Det finns förstås massor av oros och katastrof tankar i mitt huvud också även om jag känner mig trygg och nöjd med det vi gjort. Gissar att det kanske är bra..

Blir nog fint att sova på saken, i morgon börjar vi redan kl 7 så bäst att ta en tidig kväll. Det är fortfarande fullt med folk på vårt showroom som jobbar med visningen men nu har jag gått hem för att vara med familjen och äta söndagsmiddag. Spagetti Bolognese och marängsviss står på menyn och barnen är peppade över lite söndagsmys i soffan och familjefilm. Längtar till i morgon.

Önska mig lycka till nu i morgon!

KRAM

( Visningen finns live på Bon.se, kl 11.30 kör vi om du är nyfiken…)

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. Hej

    Jag önskar dej lycka till imorgon, hade vart skoj att se, men har lite svårt imorrn att komma ifrån jobbet därför skrev jag ingen kommentar där du lottade ut biljetter. Hoppas du kommer tävling fler gånger
    Kram

  2. Ett stort LYCKA TILL❣❣❣👍👍👍
    Kram Mia