Vi kör in i kaklet nu & vem vann?

_VIP3611

_VIP3641IMG_3374

Från vår förra visning på Berns, timmen innan visningen går man igenom allt från sittplatser, sista osa och musik. Man kollar även av alla plagg och går igenom lineup och stämmer av alla plagg med påklädarna. Sen är det dax och allt måste klaffa.

Godmorgon vänner,

Bara två dagar kvar nu till min visning. Vaknade tidigt i morse och började tänka på en massa saker, ni vet som det kan vara innan man ska göra något stort. Hjärnan går liksom på högvarv och det är svårt att stänga av.

Gick strax efter kl 7 och precis då vaknade Leonie och sen resten av mina tjejer, så nu sitter vi alla i soffan och myser och jag tittar in till er här.

Lovade ju att meddela er alla vinnarna i går men jag kom hem så sent att jag inte hann tyvärr men nu ska ni få namnen.

Stort grattis

Josefine Dysenius och Michaela Högberg!

Ha en fin lördag nu 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. Idag gjorde jag bästa reafyndet i din butik. En vacker blå sidenklänning. Jag känner mig så nöjd. Jag tror den kommer att bli en favorit i garderoben 💗

    1. Åh vad glad jag blev nu! Ha en fin lördag😍