Nu blev det blandat här

IMG_0213

Hej där,

Men åhh vad kul att ni är så många som vill komma på min visning!! Blir helt varm i hjärtat och vill bjuda in er alla. Lovar att fixa så många platser jag bara kan till er, återkommer på fredag med vilka som vunnit;)

Idag har det varit fullt ös med allt möjligt. Det är tygmässa i Nacka och när jag skulle köra dit körde jag helt fel och blev 30 min se till mitt första möte. Gah, jobbigt sätt att börja dagen på! Ni vet, stressen.

Men sen gick det bättre och vi hittade så många nya fina tyger till nästa sommar. Spontanbokar sedan ett frisörbesök ( hade ju världens utväxt utan att jag märket det..) Pratar i telefon om tusen saker och svarar på tonvis av mail. Ska spela in en film i morgon som handlar om modeveckan och håret känns lite trött..

Kör sedan tillbaka till stan ( tusan, Slussen är ju avstängd..) vänd och kör tillbaka en annan väg som jag inte ens kan förklara. Parkerar i NK garaget för 300kr i timmen;) och får tillslut ta det easy bananas i en frisörstol samtidigt som jag blir fin i hårt.

Japp, det var min dag…i korta drag då.

Haha. Vissa dagar alltså.

Kram på er.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. Missade tyvärr att anmäla mig. Men om det råkar bli en plats över är jag på. Kram 💕

  2. Vilket härligt inlägg!! Igenkänning på den dagen! 😂