Vill du komma på min visning?

_vip7166-kopia

Det här är jag just nu- ja minus den ”paljettiga” outfiten då! Ständigt med telefonen i högsta hugg!

Hej på er,

Ja det är bråda dagar just nu. Visningsarbete, deadlines, husrenovering och massor massor av möten. Men det är alla roliga saker och jag älskar ju som ni vet att ha mycket att stå i. Det enda är att jag ibland har svårt att hålla isär allt och komma ihåg allt som ska göras trots att jag skriver ner det mesta.

Men nu till visningen.

Tänkte så här veckan innan höra om det är någon av er som skulle vilja komma på min visning? Det är på Berns nästa måndag kl 11 och det vore så kul om ni är sugna. Ni är ju med mig i det mesta så det känns inte mer än rätt att några av er ska få komma! Tyvärr så kan jag inte bjuda in er alla även om jag vill.

Skriv då några rader här eller på Instagram så bjuder jag in några av er. Vad sägs om det?

KRAM

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

33 kommentarer

 1. Camilla Brinck

  Hej Valerie:) jag skulle bli väldigt glad om jag blev inbjuden till din visning. Lite egentid är guld värt även om jag älskar att spendera min tid med mina två underbara barn. Detta hade satt guldkant på min vardag:) kram Camilla <3

 2. Hej duktiga du,
  Det låter ju förträffligt kul. Skulle gärna gå på din visning.

  mvh
  Therese

 3. Hej! Åh, det vore underbart att få bli bjuden på din visning, så lyxig och glamourös måndag det kunde bli 🙂 Älskar dina vackra kläder!
  Kram Karin

 4. Mary-Lou

  Hej! Det vore helt fantastiskt att få gå på din visning! Och att få uppleva AW17 av Valerie på plats är ju helt klart en enorm inspirationskälla 👌🏻 Lycka till med all prepp inför visningen! 💖

 5. Skulle vara superkul att gå på visningen såklart! Var med och gick en av dina första visningar på Berns, men är idag ”pensionerad modell”. Skulle vara fantastiskt roligt att uppleva nostalgin igen!
  Stort lycka till med förberedelserna 🙂

 6. Larisa Bergman

  Det skulle vara roligt att komma till visningen.

 7. Hej!
  Låter så trevligt, jag går mer än gärna…älskar mode.

 8. Hej Valerie! Jag är ledig på mån morgon och kan inte tänka mig en bättre start på veckan än att se din visning. Skulle bli överlycklig om jag fick gå.
  trevlig kväll

 9. Lina Fjerdingen

  Hejsan
  Har följt dig ert tag. Beundrar din stil. Skulle vara mycket trevligt att se eran visning. Har aldrig varit på en! Må så gott och lycka till Med vänlig hälsning, Lina

 10. Hej! Vill tacka för en inspirerande blogg, så himla härligt att följa dig i din karriär och mammalivet. Något jag önskar kunna bli bättre på att balansera. Skulle vara helt underbart att få skåda dina drömlika skapelser som en start på min första vecka som föräldraledig innan jag föder om 3 veckor! Kram

 11. Åh, tycker dina kläder är så vackra och skulle gärna gå på visning tillsammans med mina två vuxna döttrar.
  Vi skulle göra det till en lyxig ledig dag tillsammans.
  Hoppas och håller tummarna.

 12. Det vore alldeles fantastiskt! Jag och min fina väninna skulle behöva göra något tillsammans som inte handlar om lektioner och fritids – fröknar är vi båda.

 13. Det vore fantastiskt! Vilken skillnad klassrum med 27 elever mot en catwalk! Det vore något för mig och min fina väninna och kollega.

 14. Oh, skulle så oerhört gärna vilja gå på din visning, säkerligen en fantastisk upplevelse. Sådana gånger önskade jag att jag bodde i Stockholm då det är svårt att en måndag åka över 50 mil. Lycko de läsare som du ger äran att gå:) Lycka till med alla förberedelser, förstår att det ligger extremt mycket jobb och planering bakom visningen (ja och allt annat jobb du har). Tycker du är så talangfull och driven som klarar så mycket. KRAM

 15. Vill så gärna gå på din visning!
  Jag skulle börjat jobba igen den här veckan efter ett års föräldraledighet men blev istället oväntat av med jobbet istället pga arbetsbrist. Så nu har jag ”tid över” för jobbsökande och mer glamourösa sysslor som fantastiska visningar! 💕

 16. Hej!
  Jag skulle så gärna vilja gå på visningen. Jag har det senaste året följt ditt företag och inspirerad av dina kläder. Jag jobbar med att klä kvinnor och göra dem om inte innan vackrare än vackrast. Jag skulle så uppskatta att få se din visning!
  Kram// Sarah

 17. Maggi Ekström

  Hej, skulle bli väldigt glad över att få komma. Mycket som hänt i mitt liv och 2017 ska bli bra. Göra roliga saker som ger mig energi. Så därför hoppas jag på detta:). Bara hålla tummarna :)!!!

 18. Att få sväva fram i dina kläder som den kvinnligaste kvinna är helt magiskt. Önskar så gärna få se din nya kollektion i spets, puderfärg och sammet – kanske du bjuder på just detta! Kram

 19. Vem skulle inte älska att på din visning få gå
  Jag sedan din start älskat att dina kläder få på

  Varje mama längtar ibland efter lite glamour och glitter
  till skillnad mot en vanlig fm när man på kontoret sitter

  Om jag turen skulle ha att få en plats på detta evenemang
  Jag byter till klackar och på med läppstiftet på en momang

 20. Carina Adolfsson

  Jag vill gärna på din visning gå, har gått upp i vikt och kan behöva all inspiration jag kan få.
  När jag ser alla dina fina kläder, kommer jag att orka träna i alla väder.
  Till slut jag mitt mål kommer att nå, och leende i vår mot solen jag kommer att gå. Kram och kärlek 🙂

 21. Hej Valerie,

  Åh vilken fin gåva av dig & vilken lyx det skulle vara för lilla mig 🙂

  Kram L

 22. Angelica Ridderström

  Är för tillfället hemma sjukskriven för reumatiska besvär. Börjar bli galet tråkigt att bara gå hemma ! En visning med dina fantastiska kreationer skulle piffa till min mån rejält 🙂
  Hoppas hoppas !!!!❤️

 23. JA! Det hade varit en dröm att få ta del av Stockholm Fashion Week live på plats, vilket jag annars slaviskt följer via nätet och mina favoritmagasin. Dessutom hade det varit helt fantastiskt att få se din visning eftersom jag älskar hur du lyckas gå ifrån det svenska, minimalistiska och monokroma (men ack så snygga!) designspråket till en alldeles underbart festlig, extravagant, modern och stilren formgivning. Valerie beundrar jag för mixen av en stilren, klassisk och modern design i kombination med färg, spännande materialval och ett härligt hantverk!

  PS. Det hade dessutom varit en mycket legitim anledning att smita iväg en stund från vårt fullspäckade schema i skolan.

  Kram,
  J

  1. Hej Josefine,
   Stort grattis till dig!! Du har vunnit en plats på min visning:)
   Välkommen, ditt namn står i dörren:) Ses på måndag kl 11 på Berns.

  2. Självklart fr du ta med en vän:)

   1. Josefin

    Oh vad skoj! Tack snälla 🙂 Ses på måndag!

 24. Victoria

  En kväll med Flärd & Lyx skulle verkligen lysa upp min tillvaro! Höga klackar och en snygg klänning, oh la laaa!!

 25. Åh, så kul det hade varit. Det är en dröm som jag har att någon gång i livet få gå på en av dina visningar. Lite olyckligt i tiden denna gång då vi har bokslut på jobbet och nästa vecka kommer att vara galet stressig. För är det den 30:e? Så himla synd, även om chansen att du skulle välja just mig inte är så stor. 🙂 Är det bara inbjudna gäster som får komma på visningarna? Kram Annika

 26. Michaela

  Åh vilken kul idé! Vore så mysigt och kul att vara med på din visning! Härlig idé! Och hoppas jag och min vännina som absolut älskar dig får vara med på en underbar dag! Kramar!

  1. Hej Michaela,
   Stort grattis till dig!! Du och en vän har vunnit en plats på min visning:)
   Välkommen, ditt namn står i dörren:) Ses på måndag kl 11 på Berns.

 27. Åh älskar dina plagg och har aldrig varit på en riktig visning så det skulle vara som en dröm att få gå på din visning!

 28. Ååå vad kul, jag hade mer än gärna kommit på din visning!!!

 29. Ååå vad kul, jag hade mer än gärna kommit på din visning!!! Få en inspirationsboost av dina superfina kreationer!