Bland det godaste jag ätit

img_0173

 Tjingeling måndag!

 Mår ni bra idag vänner? tack söta rara ni för alla fina tips, jag ska svara er alla som hört av sig så fort som möjligt. Har märkt att det är bra att sova på saken för i morse så hade poletten trillat ner när det gäller vissa rum i alla fall. Kommer bli kanonbra harmoni med alla färgerna nu.

Du kanske minns att jag var på date med min man i fredags och åt fantastisk mat? Utlovade ju bilder på detta:)


img_6918

Det gratinerade ostronet var min favorit rätt! Kunde ätit hur många som helst.

Måste bara ta tillfället i akt och tipsa om denna fantastiska restaurang. Precis bredvid mitt showroom här på Kungsholmen ligger  Clarion Hotel Amaranten och cocktailbaren Tap Room. Nu har dom precis lanserat matkoncpetet: Combination. Man sitter utmed deras marmordisk vid det öppna köket och äter och njuter av att se all fantastisk mat lagas framför ögonen, det får bara plats några gäster så det blir väldigt privat. Sen serveras 12 olika smakupplevelser som presenteras under fem akter, några av rätterna var bland det godaste jag ätit!

Maten serveras i kombination med cocktails och jag älskar verkligen att dricka drinkar till maten. Man är man ju så van vid vin så drinkar känns mer spännande tycker jag.

Alla rätter planeras helt efter säsong och Henrik och Linus som skapat menyn serverar samtidigt som du får veta allt om maten. Vilken grym duo dom där två! Så imponerad.

Dagens restaurangtips från mig alltså.

img_6921

img_6934

img_6939

img_6945


img_6948

img_6970

Ha en fin måndag nu!!

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Trevlig drink med rosmarinen nertill …. Vad är det för något i glasen? Vet du hur man blandar den?
    Annars lycka till med färgvalet till nya huset.