Jag har testat microblading!

16117316_10158025969630361_127290668_n

Här kan ni se före och efterbilder när det precis är nygjort. Färgen är betydligt starkare än det slutgiltiga resultatet. Om 4 veckor ska jag fylla på igen och efter det är det klart.

Hej hej lördag,

Åh så skönt att det blev lördag! Har haft en riktigt intensiv vecka och nästa vecka lär bli minst lika intensiv den med.

Tur att man har kul på jobbet!

Lovar att visa bilder från vår ljuvliga middag i går men först tänkte jag berätta om en sak som testade på nu i veckan, nämligen microblading. Har ni hört talas om detta tjejer?

Det blev s å bra.

Jag valde att gå till Ellinor som jag följt ett tag på Facebook när hon gjort sina behandlingar. Tycke om hennes sätt att jobba och hennes kunder blev superfina.

Jag brukar ju sminka mina bryn ungefär såhär och då använder jag alltid en skugga och en penna från Anastasia, köpte mina på Åhlens.

Det jag känner är att jag behöver färga mina bryn jämt och ständigt för att dom inte ska vara för ljusa till min hårfärg. Sen gillar ju jag breda snygga kantiga bryn och tycker att det ger ett markerat intryck till ansiktet.

img_3459

Såhär går det till:

Det man gör först är att man bedövar ögonbrynet, känns lite konstigt men samtidigt är det skönt att slippa att det gör ont. Sen ristar man små streck som ser ut som strån, lägger på färg och sen är det klart. Det är inte en tatuering som man kanske kan tro för den försvinner efter ca två år.

Varför jag valde att göra just denna typ av behandling är att det inte går att färga brynen såhär fina eftersom man liksom får en strå för står färg i stället för ett helt intryck som man får när man färgar. Dessutom så är det grymt skönt att vakna upp med färdiga snygga bryn!

Här kan man kontakta Ellinor om du är nyfiken på brynen;) Ellinoresandraj@outlook.com. Hon lovar fin rabatt till alla som läser här hos mig också, bra ellehur.

Ha en fin lördag nu!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *