Date night

img_6909

img_6910

Gick direkt från jobbet till en sagolik middag med Johan på Tap Room. Bästa avslutet på en lång vecka!

Hej fredag!

Den här fredagen har varit fantastisk från början till slut. Just nu håller vi på med stylingen av AW 2017 som vi ska visa på Berns nästa måndag. Det är så spännande att tillsammans med vår stylist Naomi se en ny helhet växa fram. Jag är så peppad på att visa er den här kollektionen som faktiskt också är den bästa vi gjort. Ja för så känns det faktiskt trots att det känns lite konstigt att säga rakt ut;)

Det blev en sen fredag på jobbet för att sedan möta upp Johan för en datenight. Känner att jag måste berätta mer om denna otroliga upplevelse som vi hade på nyöppnade Ta Room men just nu är jag så trött och vi vill bara mysa ner oss i soffan och ta fredags kväll.

Återkommer i morgon igen!

Ha en härlig fredagskväll nu.

KRAM

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *