Bästa tänkbara start

img_6845

Kunde inte låta bli att beställa in nästan allt som fanns på menyn! Allt var lika gott som det ser ut också, 10 poäng för detta frukost ställe.

img_6860

Hallonpulver är snyggt pudrat runt kanterna och ger en fin rosa dimmig känsla. 

img_6865

Avocadomacka är ju annars min favorit! Är så nöjd med mitt nya skal från Fellow Frank, som faktiskt tro det eller ej är i äkta marmor.

img_6869

Coconut blueberry bowl

Hej mina vänner,

Neeej, men jag har inte försvunnit, ibland vill sig tiden inte räcka till- har ni samma problem kära vänner?  Men, jag tänker på er jämt och ständigt och vill ju vara här flera gånger om dagen egentligen. Som ni vet så har jag ju många olika jobb varav det största av dom är att vara designer och CD för mitt eget varumärke Valerie.

Nu är vi ju inne i visningstider och då är ju tiden lite extra knapp. Som grädde på moset så ringde dom från förskolan och sa att Leonie hade feber. Stackars liten. Men som tur var så kunde Johan hämta, jag höll på med en filminspelning för Fashionweek så det gick ju verkligen inte att jag åkte i väg.

Måste bara visa er bilderna från i morse när jag åt frukost med min älskade vän och kollega Jessica vi blandade nytta med nöje och tog en frukost/jobb möte. Mycket bra kombination. Visst ser det gott ut, måste verkligen tipsa er om detta nya ställe som dessutom ligger precis runt hörnet från oss, Ikon. Har varit där flera gånger redan och allt är lika gott!

Kanske blir en tur till i helgen, avocadomackan ger verkligen mersmak.

Nu ska jag natta alla tre småtjejer, är ensam med alla mina sötisar i kväll.

KRAM

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *