Visnings prepp & det där med modeller

img_6790

img_6792

img_6793

img_6803

Hej där,

Ska se om jag vågar beröra detta känsliga ämne idag.

I söndags hade vi casting iför visningen, dvs då träffar man en del av de modeller som man kanske vill boka till visningen. Man träffar ganska många…

Modellbyråerna skickar både nya och mer etablerade modeller som vi vill träffa. Just visningar är något som många modeller gärna vill göra då det i modellvärlden anses som väldigt bra just att man samtidigt får en chans att visa upp sig för alla tidningar.

Eftersom jag själv varit modell så vet jag hur det känns att gå på casting. Alla tittar på en och man undrar vad alla tänker, därför så försöker jag att säga något fint till alla tjejer jag träffar så att deras upplevelse blev bra oavsett om vi bokar modellen eller inte.

Tjejerna har med dig skor med klackar som dom först byter om till sen så går dom som på en catwalk för att visa oss hur dom rör sig. Måste säga att jag är imponerad av dessa tjejer, snabba och proffsiga som tusan. Vi pratar en stund och sen skyndar dom vidare i grupp fnissandes.

Det där med modeller är ju alltid ett lite känsligt ämne men när det gäller mig och mitt varumärke så jag vill känna att jag står för det jag visar upp. Det vi tänker på när vi tillsammans med stylisten letar efter tjejer är åldern, det får inte vara för unga tjejer och så får dom inte vara för smala. Utöver det så vill man och att dom ska ha rätt energi och utstrålning och look som passar in i temat.

Det är mao inte alltid så lätt att få till…

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

8 kommentarer

 1. Tycker det viktigaste är om modellen ser sund ut, och sen faktiskt bortse från det här med vad för tjock/smal är.

  1. Precis, det är det jag menar;)

 2. Hej hej! Jag köpte klänningen Fada dress (korta, rundhalsad) i din butik. Vilken typ av sko/väska skulle du matcha ihop den med? Ska på smokingfest! Lycka till med nya huset, tror det kommer bli outstanding!!! Kram

  1. Vilken färg är klänningen? Skulle hur som helst satsa på en kuvert väska och stövletter. Kram

   1. Åh tack snälla för svar, guldklänningen är det iaf😀! Är så nöjd med den, både klassisk, kaxig och kvinnlig i ett liksom💥💥💥 önskar en fin helg kram

   2. Valerie

    Ja men vad kul med guld! Trevlig helg du med😘

 3. Åh, ser så mycket fram emot visningen! Kram från Ebba

  1. Vad roligt att höra Ebba! Ser fram emot att få visa❤️Kram