Så ärligt, så äkta…

laleh_colors_usversion

Vad är det vi berörs av? Vad är det som gör att hjärtat tar ett extra skutt eller den där pirrande känslan av glädje infinner sig? Sitter just nu och tittar på en magisk människa på Svt, Laleh och hennes konsert på Globen. Finns det någon mer begåvad kvinna? ( egentligen gör det såklart det..finns ju hur många som helst!!;) Men åh magi. Laleh så fin på insidan och utsidan. Om ni inte sett hennes konsert så gör det!! Här är länken. Dessutom så är hon en riktig stil inspiratör, älskar hennes kläder i alla möjliga rosa nyanser.

Vet att ni alla tänker att jag borde skriva om Elle-galan och det är klart att jag ska göra det för vilken fest det var!! Tappade bara lite fokus när jag hamnade framför Laleh..

dsc_2456

Jag och bästa gånget från igår!! Frida, Susanne och Emma. Vilka härliga tjejer, bästa tänkbara och goa och så där genomtrevliga. Alla starka kvinnor och entreprenörer som har hjärtat på rätta stället. Stolt över att få omge mig av dessa brudar helt enkelt.

Bilder: Jennifer Kivinen

dsc_2566

Innan galan började var jag och ett gäng tjejer (och en kille…alltid Niklas..hahaha och alla brudar) inbjudna av RPMR och Isadora på lite styling, champagne och nagelstyling uppe på en svit på Grand Hotell. Så galet lyxigt. Jag hade varit och fixat håret hos min frisör Antonio som jag alltid går till och som du ser så blev det en 80-tals look lite alá Meg Ryan på mig i går. 

dsc_2578

Dom duktiga maketjejerna från Isadora kunde trolla bort alla trötthetstecken och jag kände mig som mitt bästa jag igen. TACK.

dsc_2592

elle-galan-2017-roda-mattan-166

Susanne, till vänster bloggar ju också här på Damernas Värld och Sophia till vänster är ju min ”partner in crime” hos mig på ”Valerie”.

img_9835

//Klänning- Valerie ( aw17, kommer i butik i juli)//väska-YSL // Örhängen-Sif jacobs// Skor- Celine //

Nej, nu ska denna donnan slappa framför tv:n och ha det allmänt bra. Godisskålen är laddat och Netflix väntar. Maken är ute så jag får välja helt själv, kollar just nu på ”The leftovers” så det kanske blir ett avsnitt där så snart Laleh konserten är slut. I morgon väntar jobb med visningen så nu bara slappa!

Ha nu en fin lördagskväll mina vänner.

KRAM

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 kommentarer

 1. Älskar Laleh! Har från första stund jag såg henne, då var hon typ 13 och uppträdde på en talangjakt på Hönö där jag är uppväxt. Hon sjöng I wish av Stevie Wonder och det är fortfarande något av det bästa jag hört. Fick mitt livs första girlcrush och visste att hon skulle bli en stjärna. Så härftigt att det blev så!

  Ja Elle-galan, så fantastiskt kul ni måste haft, och du är så vacker i den där klänningen.. dröm.
  Har själv varit på den galan en gång, tror det var ca 13-14 år sedan. Jag följde med Dogge Doggelito som då skulle dela ut ett pris till bästa accessoardesigner. Minns att jag satt vid ett bord med Babsan och Rakel Mohlin bl.a, och träffade många fler trevliga kändisar.
  Kul för en icke kändis som jag haha.

  Kul med alla härliga bilder som du delar md dig av.
  C

  1. ❤️

 2. Ja, galet snygg är du i den klänningen.
  Gillar Lahle skarpt också, lite underlig (sig själv). och mystisk.

 3. Vilka snyggingar. Och jag säger bara…olala…färgen på din klänning!! Wow!! kram Annika