Beslutsångest & Elle gala prepp

img_9767

Här hänger alternativ 1 som ju är väldigt fint sådant;)

Hej vänner!

Härligt med fredag och idag är det inte vilken fredag som helst för i kväll är det ju Elle-galan och fest på Grand Hotell. Jag älskar ju dessa fester och för mig så finns det i princip inget lyxigare och mer glammigt än just dessa galor. Alltså så kräver det ju sin planering och för mig brukar det mest handla om vad jag ska ha på mig. Riktiga lyxproblem med tanke på mitt jobb och turen jag har till att få använda alla klänningar. Just nu väljer jag mellan den här silvriga saken och en rödaktig klänning. Vad tycker ni, ska man satsa på färg eller silver? Hmmm..

Återkommer om vad det blir helt enkelt!

Ha nu en fin och solig fredag.

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

6 kommentarer

  1. Det där ser magiskt vacker ut. Ha en superhärlig galakväll. ✨

    1. Tack söta!

  2. Jag tror du skulle bli ubersnygg i den röda!

    1. Ja måste nog våga lite färg!!:)

  3. Röda!!! Ha en mysig kväll👋

    1. Du hade rätt!!👍🏻