Hipp hipp hurraaaa!!

fullsizerender_1

Vi startade dagen med familjefrukost, paketöppning och sång! Vad som finns i paketen får ni se sen men i år hade jag verkligen lyckats om jag får säga det själv, hihi. Var tvungen att skynda mig iväg till ett möte så vi får fira lite mer i kväll. Blev ett snabbt pic med telefonen så den får duga;)

Godförmiddag,

Hoppas allt bra med er idag.

I dag fyller min älskade man år! jag älskar ju födelsedagar och på något sätt ännu mer nu än när jag var yngre. Tycker liksom att man ska ta tillvara på alla speciella dagar i livet för det finns allt för många dagar som är ganska ”mainstream” och samma hela tiden. Så, idag firar vi helt enkelt vår älskade pappa och min man Johan.

Ses sen igen! Ha en fin dag.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *