3 saker att tänka på när man inreder!

God kväll!

Blev ett sent inlägg här idag men ibland går dagen allt för snabbt och när barnen somnat satte jag och Johan oss framför tv:n. Just nu ser vi på ”The leftovers” så det blev två avsnitt av den serien, lite godsaker och ett glas vitt. Mysigt att få lyxa till det en vanlig tisdag i januari.

Håller för fullt på med huset och som jag berättat tidigare så är det ovanvåningen som är i fokus. Färger ska väljas och inredningen i stort måste planeras. Bilden nedan är från vår förra lägenhet på Karlbergsvägen, känns som att ingen målade med grått för snart 5 år sen så då minns jag att det kändes konstigt att inte välja vitt. Det är inte lätt att skapa en härlig atmosfär i sitt hem men jag har listat tre saker som jag tycker är viktigast:

  1. Tänk harmoni- Bäst skapar du ett harmoniskt hem med sköna mjuka färger som är lätta att kombinera med annat. Blanda gärna olika nyanser av grått eller kanske grönt som är väldigt ”hett” just nu.  img_0190
  2. Möbelmixen- Du kommer att vilja ha många olika möbler i ditt hus men försök att tänka på den röda tråden så att du inte bara väljer allt du tycker om vind för våg utan tänker allt i sin helhet. Skriv ner det du vill köpa och tänk efter om dom passar ihop med varandra. Man vill känna ett lugn i sitt hem och finns det för många ”småprylar” så blir det i stället ett opersonlig och stökigt hem.img_0183
  3. Börja från början- Var inte rädd att börja om från början, ta ut alla möbler och plocka bara tillbaka det som du verkligen tycker om. Sälj, spara eller skänk resten. Möbler kan även få nytt liv med lite färg eller varför inte en ny skiva till matbordet i sten? Naturmaterial är supertrendigt just nu och det är enkelt att beställa på olika stenbolag i just dina mått.                                                                                                                                          Nej, nu måste jag nog gå och knoppa, ses i morgon finingar!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *