Färgplaner i nya huset!

img_6452

Oj, oj oj vad många färger det finns att välja på! Tänker mig att köra på några olika pastelliga nyanser från grå, grön, blå och rosa skalan..Kan bli väldigt snyggt! Blir nog inte en enda vit vägg faktiskt. Det ni:)

img_6447

Hej hej måndag & hej nystart!

Så var det måndag igen och visst är det väl dagen för en riktig kickstart på det nya året. Äta nyttigt, börja träna och allt det där som man nu ska göra under detta år dvs förbättra sig själv. Vi får väl se hur det går.;)

Vilka roliga dagar vi har haft tillsammans med våra vänner i Amsterdam. Är helt slut idag!

Sena middagar, drinkar på W, en riktigt cool roof top bar mitt i stan med även några mer ”spännande” promenader bland Amsterdams många kanaler och gator. Gick en sväng igenom red light distrikt också och det är faktiskt helt sjukt vad knasigt det är att se alla tjejer i skyltfönsterna??!! Kände mig lätt generad när jag gick runt där.

Vi kom tillbaka sent igår kväll ( efter att Norwegian var tokförsenat) och han bara precis krama barnen innan det var dags att sova. Har dessutom åkt på en trist förkylning och känner mig allmänt trött och sänkt, har väl haft det lite för kul i helgen;)

Nu, hämta småkidsen på dagis, sen blir det middag, nattning och någon kul serie på Netflix. Ska försöka att hålla mig nyttig också, det blir inte lätt.

Ha en fin kväll

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *