Framme i Amsterdam!

img_9518

Hej vänner!

Här kommer ett litet hallå från Amsterdam. Det var så kallt när vi lämnade Stockholm att jag höll på att frysa ihjäl. Ledsen att jag inte hann titta in till er i går men när vi kom fram så hade våra vänner fixat en jättemysig middag här sen blev det rödvin och spel hela kvällen att jag tappade bort mig helt. Sorry! 😉 Spelade ett galet roligt spel, Speak out, där man ska försöka prata med en plastgrej i munnen. Har nog aldrig skrattat så mycket!!  Måste köpa.

Nu har vi ätit lyxfrulle ( som våra gulliga vänner ordnat), gjort oss i ordning och ska strax göra Amsterdam. Det blir en heldag på stan och sen middag i kväll! Det är visst ”Amsterdam light show” den här helgen och det har utlovats en båt tur i solnedgången och sen drinkar på en roof top bar. Låter som en heeelt ok fredag enligt mig.

Följ mig på instagram för mer uppdateringar @valerie_aflalo

KRAM

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. Christin

    Åh MÖSSAN! Vart kommer den ifrån? 🙂

    1. Den är från American Vintage:) köpt på Mood.