Skönhets prepp & brunch

img_6463

img_6473

img_6478

Hallå där!

Åh, den här dagen startade på allra bästa sätt! Först nya fransar på mitt favorit ställe,Ollina som gör mina fransar där är en så gullig tjej och som får den här ibland väääldigt trötta 3 barns mamman att känna sig lite piffig igen. Bästa tricket för en quick fix enligt mig- fransar.

Sen blev det brunch med ”Valerie tjejerna”på Stockholms populäraste blogg-brunch ställe, Brunch Club! Hahaha, bara 20 åriga ”blogg”tjejer och så vi. Kan tänka mig att alla skollov lediga tjejer går dit just i dessa dagar. Men s å gott och trevligt att jag absolut måste komma tillbaka hit.

Jobbade några timmar för att sen hämta småkidsen på dagis. Nu måste jag verkligen sätta igång att packa här för i morgon åker Johan och jag till Amsterdam. Längtar!

Ha en fin kväll nu vänner,

KRAM

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Ha ha, gjorde en liknande reflektion vid en frukost på Pom & Flora härom morgonen. Överhopat av hippa unga tjejer. Gölligt! Ha en fin weekend med maken. Kram 💕