Dagen före nyår…

img_4658

Ett riktigt kul och nytt inslag i år har varit tv inspelningar, Top Model och En natt på slottet. Roligt att få testa på att göra lite tv tycker jag och ett extra plus är att barnen fick följa med oss till Portugal. Blev till att  blanda nytta med nöje som enligt mig är den absolut bästa kombinationen!

Hej på er,

Ja, så var det årets näst sista dag och nu när det nya året står inför oss så brukar jag alltid blicka tillbaka på året som gått.  Tycker om att fundera över allt som blev bra men också sådant som blev mindre bra. Vad kan man göra bättre och vad ska man vara nöjd med och vad vill man fortsätta med..? En liten utvärdering alltså.

Störst i år:

Vi har köpt hus!!! Så stort att lämna stan och bli med trädgård och mer LK som jag kallar det (livskvalitet;). Känns ofantligt spännande faktiskt och som en dröm som går nu äntligen går i uppfyllelse.

Roligast i år:

Att jag med varumärket ”Valerie” vann Guldknappen läsarnas pris för 2:a gången. Känns stort och ofattbart på alla sätt, vilken energi injektion det var.

img_6110-1

Tråkigast i år:

Trist att familjen blev sjuk på julafton, men allt är ju relativt. Synd att inte få vara tillsammans på julafton, det är ju trots allt det viktigaste.

Bästa minnet i år:

Vår långa semester i Spanien nästan 4 fyra veckor och längst någonsin. Massor av tid med min älskade familj och så skönt att få koppla av ordentligt för en gångs skull.

img_9337

Bästa köpet:

Ja, förutom huset då så måste jag säga min YSL väska som jag hade på Guldknappen galan;) En drömmig sak som jag velat ha så länge jag kan minnas! Kändes underbar att kunna få unna sig den efter allt slit till höger och vänster.

img_0742-1

Sämsta köpet:

Acne tröjan som Leonie ”tvättade” och därmed krympte. Kanske hon ville ha den själv;)

Vackraste bröllopet:

Jag fick den stora äran att vara tärna på en av mina absolut bästa och finaste vänner Jessicas bröllop! Fick även förtroendet att göra hennes brudklänning som blev den finaste klänningen i år!.

img_0440

Största överraskningen:

Att vi fick klä och göra hela Petra Medes kläder till stora Eurovision song contest! Hur stort är det?

img_3276

Coolaste resan i år:

Mexico, vilket land. Människorna, maten, miljön. Älskade allt med vår semester där! Med ett minus att det blåste en hel del just då vi var där..Annars 10 poäng!

img_3879

Bästa Netflix serien:

Stranger things eller OA

Godaste drinken i år:

Gurkig GT

Vodka, gurka, svartpeppar, schweppes, is- mmmm….behövs i dessa renoveringstider vill jag lova.

img_6286

Största förändringen i år:

Att vara en arbetande 3 barns mamma…japp, ni fattar logistiken. Vill ju slita mitt hår ibland och skrika rakt ut!! Typ jag säger upp mig, flyttar utomlands och blir barfota bohem som bor i ett tält-typ.

img_0036

Mest spännande inför 2017:

Vårt nya boende och allt vad det innebär och sen mitt jobb!- har så många kuliga saker på gång med samarbeten och nya anställda. Båda mina systrar kommer att böja jobba på företaget vilket känns så kul!

Vad blir bättre nästa år?:

Har lovat mig själv att få in träningen i mitt liv igen nu när jag hittat ett ”jobb tempo”. Att inte stressa upp mig i onödan, men, om jag känner stressen komma, ta en paus. Prioritera in små avbrott och resor både på tu man hand och med familjen känns som en viktig del i mitt liv!

Hoppas också på ett fredligare 2017…världen är hemsk just nu.

Det finns säkert andra saker att lägga på listan men jag tänker att listan faktiskt kan få växa fram under året. Viktigast av allt är att jag i hjärtat känner en enorm tacksamhet och glädje över mitt liv och med allt och alla som är i det. Min största önskan inför nästa år är att livet kan fortsätta precis på det här sättet som det gör nu även under 2017.

KRAM

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Tack för en jättefin och inspirerande blogg. Önskar dig ett fint 2017!