Vinröda drömmar

_vip6903-kopia
_vip6905
_vip6908-kopia_vip6920-kopia_vip6914-kopia
_vip6938
_vip6963-kopia_vip6975-kopia_vip7025-kopia_vip7031-kopia

//Kappa- Twin Set // Skjorta- Valerie// Skor- Ganni// Byxa- Valerie // Halsband- Dulong // Nagellack- Ciaté // Strumpor-HM

Hej vänner,

Så skönt det är ute i dag, kallt men soligt och fräscht. Har precis varit och lämnat barnen hos farmor och ska jobba några timmar innan det blir en shoppingrunda på stan och sen middag ute med Johan. I kväll blir det mao lite egentid på tu man hand! Även om jag tycker att det är svårt att lämna barnen om än för en natt så vet jag att jag blir en bättre mamma när jag fått sova en hel natt och vilat upp mig lite.

Mysigt med dessa mittemellan dagar tycker jag, man jag jobba på fast i ett lugnare tempo. Det är massor som ska ordnas till visningen och i nästa vecka blir det full fart framåt. Lovar att återkomma med filmen från huset också;)

Ha nu en toppendag!

KRAM

Bilder: Ulrica T

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *