Vår julafton blev inte som vi tänkt oss..

img_6119

img_6120

img_6137

img_6139

img_6140

img_6142

img_6152

img_6209img_6155

 Nicolettas klänning har hon valt själv på Lindex, fin rosa färg tycker jag.

img_6158

På spaning efter tomten!:) Barnens superfina julklänningar kommer från Livly!

img_6183

img_6199

Hade lite problem med min kamera i går så bilderna blev lite suddiga!! Svårt att fixa när man är ensam med tre barn på kalas;) Måste kommit åt någon knapp när jag satt och pillade med den häromdagen…dags för en kurs tror jag bestämt!

Hej vänner,

Har ni återhämtat er från gårdagen? Ja, ni kanske undrar vad som hände? Lovade ju en julhälsning från oss men i stället blev det inget alls.

Tyvärr hände det lite tråkiga saker..

Precis när vi vaknat på och ätit frukost i går morse så blev Johan dundersjuk och då menar jag dundersjuk a lá- kan inte vara med på julafton- kan inte göra något alls- sjuk. Bara sådär och i ett nafs blev julen inte alls som vi tänkt oss. Stackars J blev knallsjuk och blev tvungen att läggas i karantän pga av smittorisken. Ja ni fattar.

S å tråkigt.

Gårdagen skulle firas hos mina kusiner i Malmö och vi skulle köra dit för att sen sent på natten köra hem till min systers hus. Jag som sedan länge haft svårt att köra långa sträckor sen min bilolycka började kallsvettas bara av på tanken att köra själv mitt i natten med alla barn!

Men, det gick bra. Så det blev jul ändå och trots allt hade vi det mysigt med hela stora släkten och massor av god mat. Trist att inte få ha vår pappa med oss men idag mår han i alla fall bättre och det är vi ju glada för.

Ha nu en mysig juldag och rå om varandra!

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *