Den här morgonen

fullsizerender-1

Eller, egentligen så var detta häromdagen men jag tyckte att bilden var så söt med Leonie i sin lilla leo dräkt kämpandes för att äta upp min lussebulle!

Godmorgon,

Börjar dagen med att jobba hemifrån några timmar innan jag ska in till stan på ett möte.

Usch, det var en mörk dag att vakna upp till. Den här morgonen riktar jag mina tankar speciellt åt människorna i Berlin och i Aleppo, det händer så mycket hemskt i världen just nu att jag bara vill skrika rakt ut!!

 Varför all denna ondska?? Vad är målet? Jag brukar inte skriva om dessa saker här i bloggen men nu är det oundvikligt. Jag känner att jag vill hjälpa till och det kan ju verka ju svårt när man sitter här hemma i trygga Sverige och veta vad man ska göra.

Min fina vän Anna Brolin har på sin Facebook samlat ihop alla nummer till olika hjälporganisationer som är på plats dit man kan swisha:

Swish UNHCR: 123 90 01 645
Swish Röda Korset 123 000 4648
Swish Rädda Barnen 902 0033
Swish Läkare utan gränser 900 60 32
Swish War Child 9005547

Vi måste visa varandra mer kärlek och empati över alla gränser, vi är alla av samma sort och vi måste hjälpas åt att förhindra denna fruktansvärda ondska. Orden räcker inte till och samtidigt så finns det så mycket att säga.

Ta hand om varandra nu i dessa juletider!

KRAM

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. 💖

  2. vita_margarita

    Tack för swishnumren. Tar åt mig och vidarebefodrar också.
    God Jul till dig och din familj