Här hämtar jag min energi

img_5670

img_5732img_5655

Vackra vackra Rosendal…om jag ändå kunde bo här!!;)


img_5602

och äta här varje dag..;)


img_5627
img_5646img_5630img_5649img_5658img_5707img_5665img_5675img_5666


img_5712

Hej hej,

Kände mig mycket bättre igår och pigg på att komma utanför lägenheten. Jag som är en ganska rastlös person annars blir lätt uttråkad även om jag borde ligga hemma och vila. Kan liksom inte hjälpa det, tänker att den rastlösheten går över när vi flyttar in i huset och jag även får en hel trädgård att ta hand om. Barnen blev också rastlösa och då är det nästan mer avkopplande att gå ut så blir det mindre bråk och tjafs, ja ni vet..

Eftersom jag varit dålig så fick jag välja vart vi skulle åka och fika och gissa vad jag valde då? hehe. Jo, mitt favvoställe, Rosendals trädgård. Jag brukar alltid få kämpa lite hos speciellt Nicoletta innan jag får lova att åka dit. Brukar vara olika lekland som toppar listan över helg aktiviteterna men igår fick jag välja.

Kände i alla fall när jag promenerade runt där bland alla vackra blommor och växter att jag på en gång slappnade av helt, axlarna sjönk ner och jag gick därifrån med ett lugnare jag. Det doftade ljuvligt och var så soligt att det blev även lite välbehövd ljusterapi. Härligt!

I dag är det sista jobbveckan och sen är det en skön ledighet som står på agendan. Ser så mycket fram emot att åka ner till Köpenhamn och vidare till Höganäs hos min syster och familj, se havet och äta goda middagar. I går kväll slog vi in alla paket och packade några väskor. Barnens julkläder är ordnade och idag fixade jag även min, så nu är jag också fullt kittad för jul!

Må så gott nu och försök att inte stressa allt för mycket nu vänner. Då får man ont i magen;)

KRAM

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. Ser ut som ni hade en riktigt härlig dag! Måste fråga var den mysiga stickade tröjan är ifrån? Kram

    1. Tack! Ja det var det;) Tröjan kommer från Acne och tights från mig;) Kram