Nu är jag tillbaka igen

img_5047

Granen är inte riktigt färdigpyntad men tänkte att ni ändå skulle få se hur duktiga mina barn varit i att göra smällkarameller till granen! Det här året blir det ju en lite annorlunda jul när vi inte är i vårt eget hem. MEN jag har trots det försökt att skapa julstämning för oss genom att fixa julgran och sätta upp stjärnor i fönstren..

img_5053

Guldstjärnor, glitterband, mintgröna band, prasselpapper i guld,vitt och rosa och änglar i olika färger.

img_5050

Granen ordnade min kära vän Anna Benson till mig. Hon jobbar med Smålandsgran som är hennes familjs företag, smidigt att få granen hem till dörren! Så smart idé tycker jag.

Hej mina mina vänner!

TACK söta rara ni för all omtanke och gulliga meddelanden till mig. Jag har varit så himla dålig ska ni veta, jag får så ont i magen att jag inte vet vart jag ska bli av. Denna magont efterföljs av migränliknande huvudvärk och feberkänsla med frossa. Jag har sovit och sovit och mår nu lite bättre i dag i alla fall. Vill ju vara med mina barn och göra mysiga saker nu när det är jul och allt!

Jag har egentligen aldrig berättat för er om den sjukdom som jag har för den senaste tiden har den faktiskt varit mycket mycket bättre. Det började när jag var tonåring med oförklarliga magsmärtor som kommer och går. Jag har varit på alla undersökningar möjliga och det jag fått reda på är att jag har ett sk medfött magmunsbråck,  mao så har jag haft detta i hela mitt liv mer eller mindre. I vissa perioder försvinner det helt för att sen komma tillbaka plötsligt med besked. I fredags efter lunch kom det smygande och sen blev jag riktigt dålig..

Känner mig bättre nu och är i alla fall på benen, ska försöka hitta på något mysigt med min älskade familj som bara fått ha en sänkt mamma sen i fredags. Paket ska slås in och julpackningen måste organiseras för i veckan åker vi ner till Köpenhamn och sen vidare till Höganäs för att fira jul.

Ha en mysig 4e advent nu

KRAM på er

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. Vad skönt att du mår mycket bättre! Hade ingen aning om att du har denna sjukdom. Håller tummarna att det dröjer väldigt länge innan du får ont igen. Ta det så lugnt du kan trots allt som du ska fixa med. Det ordnar sig fina Valerie. Tänk, nästa år firar ni kanske i det nya huset:) Jättekul att få följa er renoveringsresa, ni gör det så bra! Kram

    1. Tack det är lätt att bara köra på när man tycker om det man gör😉😘