En otippad nyårsoutfit!

_vip7134_vip7230-kopia
_vip7129
_vip7212-kopia_vip7144-kopia
_vip7103-kopia
_vip7125-kopia


_vip7101_vip7128-kopia

Kjol- Valerie showpeice // Paljett poncho-Ganni  ( tips, kolla in tävlingen i Ganni länken!! Så bra:)) // T-shirt-Valerie // Väska- Armani

Hej hej,

Hoppas allt är bra med dig idag.

Här är allt bra, jag började dagen med en supermysig pressfrukost på ett av mina favorithotell, Diplomat för Åhlens nya doftserie för Vera. Trevligt att träffa alla bloggvännerna också:) Vi är ju ett gäng tjejer som ses på de flesta pressevent vilket sätter extra krydda på det hela.

Dagarna går och snart är denna december slut. Jag tycker att just december månad är väldigt mysig på alla sätt men också en ganska stressig tid. Förutom att hinna med allt man ska på jobbet så är det också massor av julfester och glöggfikor som man ska pressa in i schemat. Mysigt men samtidigt kräver det sin planering och energi.. gissar att de flesta av er är där just nu.

En sak som jag själv ofta inte riktigt hinner med är att planera mina outfits i god tid. Nu tänker ni säkert att DET har i alla fall jag stenkoll på men på så sätt är jag precis som dom allra flesta. Känner mig för i sista sekund och bestämmer mig först då. För mig handlar min outfit väldigt mycket om hur jag mår just idag och vilket humör jag är på.

Gillar i alla fall att klä ner en kjol med en t-shirt precis som på bilden där kjolen verkligen är ”over the top”och mer galafin. Alla har vi kanske ett par favoritbyxor eller en paljettkjol i garderoben men inget att styla det med då det ofta känns lite för mycket.

Mitt tips är då att styla det med en enkel t-shirt, för det har man alltid i lådan och kombinationen blir snygg och effortless.. Den jag har på bilden hittar du här!

Kram till er och stressa inte för mycket.

Foto: Ulrica T ( missa inte henne hennes mysiga blogg!)

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Finaste du! Alltid mysigt att ses och du är som alltid en dröm att fota! Kram <3