Lucia morgon

img_5518

Tidig tidig morgon i Johannes kyrkan…

img_5526

Två 4:or och två 7:or lät som den proffsigaste kör man kan tänka sig med olika stämmor. S å imponerad.

img_5530

Min lilla stora älskling!

Godmorgon mina vänner,

Hoppas att ni har haft en mysig start denna Lucia morgon. Hos oss gick vi up kl 6 för att åka till Nicolettas Luciafirande i Johannes kyrkan, vi tog lussebullar och kaffe på vägen och njöt sen av fantastisk sång. Det var bara Bianca, jag och moromor. Leonie fick gå till förskolan med pappsen så länge;)

Det är het otroligt vad dom är duktigta, Nicoletta går ju på musikskolan Adolf Fredrik så det var ett extra lyxigt framträdande för oss föräldrar i år.

I eftermiddag är det dags för mina förskoletjejer för sina Lucia uppträdanden. Försöker jobba lite mellan varven men det blir en Lucia dag i dag helt enkelt. Så mysigt.

Nu ska jag susa iväg på möte men tittar in till er lite senare idag med härlig inspiration;)

Må så gott,

Valerie

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. Hej Valerie, jag älskar din blogg och läser den varje dag. Du har sån bra och säker smak och är en stor inspirationskälla. Nu till min fråga: jag har ju sett på bloggen att ni har köpt ett 40-talshus, precis som jag är i färd med att göra. Jag tycker att det är väldigt svårt med hur man ska tänka kring renoveringen, allt behöver fixas och jag vet knappt var man sak börja. Vi ska byta alla stammar och dra om elen. Var hittade ni era hantverkare, har du några tips? Ska man ha en firma som fixar allt eller har ni delat upp det? Har ni tagit in olika offerter? Vad kan det kosta och hur lång tid tar det? Jag längtar till de roligare bitarna som inredning, just nu känns det bara kaotiskt och jobbigt… Skriv gärna mer om huset i allmänhet på bloggen, det är så kul att få följa förvandlingen. Det kommer säkert att bli helt magiskt! Önskar Dig en god jul och ett gott nytt år!/Eva

    1. Svar kommer✨💕