C A N C E L L E D

_vip6762

Hej där,

Idag blev det en riktigt tidig morgon, Rom så tidigt att jag inte ens känner att jag vaknat ännu. Vi är på väg till fabrikerna som vi jobbar med i Kroatien för att stämma av både produktion och provkollektion. Vi brukar alltid ta första flyget ut för att hinna med allt som ska gås igenom.

Väl framme på flygplatsen så ser vi att planet är inställt! Så typiskt, dels för att jag gått upp kl 5 och kunde sovit några timmar till men också att vi missar flera timmars jobb. Tack och lov så blev vi snabbt ombokade på en ny rutt så nu sitter vi här i gaten och ska snart gå på flyget till Frankfurt i stället. Känns helt ok trots allt. Nu fick vi i stället tid till en lång frukost på Joe and the Juice. Helt ok det med.

_vip6653-kopia

_vip6687-kopia

_vip6699-kopia

_vip6709-kopia


_vip6712-kopia

_vip6724-kopia

Jacka- Twinset// Skor-Billie Bi// Kjol-HM //Lace top-Valerie// Silk top-Valerie

_vip6711-kopia

Nu är det dags att gå ombord, vis ses i Kroatien!!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 kommentarer

  1. Åh älsk på kjolen!

  2. Alexandra Wessman

    Åhh härligt med Kroatien! Kolla in julmarknaden i Zagreb om du är nära, riktigt fint. Typ i klass med tyska julmarknader.

  3. Å vilken kjol! Väldigt fina toppar också! Vad är det för färg på kjolen?

    1. Tacl tack:) Den är grå metallic! Trevlig helg😘