En måndag som spårade ur..

img_5036

Intet ont anande pysslade vi för fullt i helgen, gjorde smäll karameller och hade det riktigt mysigt. Just smäll karameller är det bästa pysslet enligt mig, barnen kan nästan göra dom själv och den största moroten är godiset man stoppar i.

img_5026

Jag köpte allt på en pysselbutik på Kungsholmen

img_5030

 Guldgirlangerna gav det hela en extra tvist!

img_5043


Hej vänner,

Den här måndagen startade på ett av dom absolut jobbigaste sätten och det stavas – V I N T E R K R Ä K S J U K A N.

Flera runt oss är just nu sjuka, på Nicos skola, på Biancas dagis och i vår vänskapskrets och det sprider sig som en löpeld. Stackars min lilla tjej för det är så synd när barn drabbas som inte vet när, var och hur dom ska kräkas. Det blir liksom lite där dom står. Ja ni vet. Så jag har spritat och klorinat och fixat över allt så nu ska bacillerna förhoppningsvis vara borta.

Jag får så vansinningt ont i hjärtat så fort barnen är sjuka och vill bara ta bort det onda från dom..

Håller tummarna nu för att resten av familjen slipper drabbas, för tidigt onsdag morgon reser jag till Zagreb på produktionsresa och i morgon har jag ett späckat schema, sista trendkvällen med Damernas Värld. Keep your fingers crossed.

KRAM

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 kommentarer

 1. Hoppas alla är friska snart! Vilken pysselbutik hade du varit i? Bor på Kungsholmen och saknar en bra pysselbutik…

 2. Hej,

  Fy vad tråkigt! Alltid så ovisst med influensa och kräksjuka vid den här tiden. När vår lille var inlagd på Astrids fick vi höra att mot kräksjuka är det tvål och vatten som gäller, ej handsprit… Tänkte bara tipsa.. Hoppas att ni snart blir bättre!
  Kram Malin

 3. Usch och fy för kräksjukan. Krya på er. Kram 💕

 4. Usch, då stackars er! Krya på barnen och hoppas att ni andra klarar er. Håller tummarna. Kram Annika

 5. Angelica

  Usch då så trist 🙁

  Förstår att din tid är knaper, men vill gärna se mer inlägg om dina inredningstankar etc:)

  Gillar förresten dina outfits-inlägg också!
  Kram!!