Vad som står på min önskelista till jul!

valeries-wish-2

1. Gypsy Water från Byredo 2. Månar i guld från Dulong 3.Handkräm från Bamford som doftar ljuvligt 4. Pure Glow Oil från Akademiklinikens hudvårds serie 5. Väska Drew från Chloé, älskar den blå färgen.

Hej mina fina vänner,

Hur mår ni idag? Skönt med fredag! I går hade vi julfest med Valerie gänget och just i år var vi på Wallmans, galet men också ganska kul.

Snart är det jul och samtidigt som man är i full gång med julhandeln så tänkte jag att ni kanske var nyfikna på vad som står på min önskelista. Även om jag tycker att julen är barnens tid och att deras julklappar alltid är det vikigaste så är det ju liiite mysigt att önska sig något romantiskt från sin man.

Nu när vi under nästa år flyttar till hus så finns det massor av saker som vi behöver dit men eftersom det är långt ifrån klart i huset så känns det bäst att vänta med just dom inköpen.

Nu ska jag hämta barnen och åka hem och pyssla. Det blir smäll karameller med silkespapper, guldstjärnor, änglar och mintgröna rosetter. Barnen är lite snuviga så det blir perfekt med lite pyssel hemma i lugn och ro.

Mysigt mysigt.

Ha nu en toppen fredag

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *