Mitt favorit läppglans!

_vip6798-kopia

_vip6896-kopia

Mitt all time favoritglans kommer från MAC och är lite lätt rosa och ger en helt naturlig färg ”Spanking Haute”och  kommer från serien Vamplity.

img_8438


_vip6847-kopia


_vip6825-kopia

  Stövlar- Rizzo //jeans- Anine Bing, Raglady by Tara // Fake fur-Valerie // Tröja –Valerie // Linne- Valerie

  Pic: Ulrica T

Hej på er,

Har precis kommit tillbaka efter styrelsemötet som gick hur bra som helst!

Tjohoo!!

Känner mig alltid helt slut efter dessa möten med så mycket information så nu sitter jag här och försöker samla kraft till kvällens julfest med Valerie gänget!

Jag är i alla fall så glad att vi visar toppen siffror och att utvecklingen går spikrakt uppåt och att vi på ”Valerie” nu är framtiden inom hela koncernen. Tänk- framtiden, i alla år har vi varit ett bolag som kostat pengar och kämpat oss igenom olika konjunkturer.

Jag äger ”Valerie” tillsammans med min familj och i det bolaget finns det även andra bolag som är mer en agenturverksamhet för andra varumärken.

Kan verka lite invecklat MEN så har vi alltid haft det och det har funkat fint. Jag och mamma är i den operativa ledningen, vi är helt enkelt dom som styr företaget. Så, när det är möte som idag så tittar vi ju på hela koncernens utveckling och vår utveckling är just nu bäst! Den känslan! Så härligt.

Nu, preppa mig inför julfest!!

KRAM

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

8 kommentarer

 1. Susanne Histrup

  Valerie, SÅ underbart! Vilka härliga nyheter för er och jag förstår att DEN känslan är oslagbar. Du är så grym!! Heja! Stor kram Sus

 2. Härligt att ni börjar få lön för mödan! Ni är grymma, jag älskar dina kläder. Ska ha på mig min klänning idag på julfesten med jobbet. Har stylat ner den lite nu på jobbet (visade lite dåliga bilder på bloggen idag) för att lätt kunna känna mig snyggare och elegantare på julmiddagen. Ha en fin dag. Kram Annika

  1. Åh vad roligt att höra! Det är dessa berättelser från er som gör att jag älskar mitt jobb så mycket. Tänk att få vara del av en rolig vardag och fest. TACK. Hoppas nu att du får en toppen kväll!
   Kram Valerie

 3. Tack för en superbra blogg! Så skoj att följa er renovering.
  En konstig fråga men har du en annan förlovningsring nu än den du hade innan?😊 Superfin är den iaf!!
  Kramar

  1. Hej och tack!
   Ja, jag gjorde om den för ett år sen. Kunde inte bestämma mig riktigt när jag väl skulle välja så den blev helt klar först förra året. Så nöjd nu!
   KRAM

   1. Therese

    Tack för ditt svar! Åh vad kul! Får jag fråga hur du gjorde om det? Är det samma sten i mitten? Har själv en förlovningsring, ensten, som jag är sugen på att göra något liknande med!! MVH Therese

 4. Vad fin du är! Hittar ingen info om den urtjusiga sjalen, var hittar man den? 🙂

  1. Ahhh den! Den kommer från en tidigare kollektion tyvärr🙏🏻