Fashion squad invaderar Malmö

img_8411

img_8415

Några instapics från gårdagskvällen!

Hej vänner,

Phu, vilket dygn. Så mycket kul och så mycket bubbel och härliga människor! Ni vet när man har ont i ansiktet av allt fniss. I går var det ju Damernas Världs andra trendkväll och den här gången i Malmö, min hemstad. Kändes konstigt att komma tillbaka till stan, det har hänt så mycket att jag knappt känner igen mig. Vi bodde på Clairion, Live som var jättebra och jag fick ett superfint hörnrum med världens utsikt! Kolla på min Insta stories så får ni se.

Nu är jag återigen hemma i ett soligt Stockholm och känner mig lite lagom mör i kroppen. Längtar redan tills jag får gå och lägga mig i kväll hoppa i myskläderna och se en bra film.

Men just nu är jag på jobbet och måste förbereda några saker inför morgondagens styrelsemöte. Dags att sätta fart mao.

Ha nu en fin och solig dag,

KRAM

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *