Måndag & pink love

img_4961img_4962img_4956

Ny mössa– American Vintage// Jacka-Zara // Skor- Acne // Väska-Celine// Tröja- Valerie // Jeans- King of Indigo

Hallå där måndag!

Åh, men hur har ni det i detta vinterland? Här är allt bara fin i alla fall. Så härligt att snön kom tillbaka allt blir så mycket ljusare och finare med allt det vita.

Den här måndagen har i alla fall börjat bra mycket bättre än förra då det kändes som att precis allt gick fel. Tycker att måndagar är just sådana dagar, antigen så har man massor av energi för att man vilat på helgen eller så får man”sota” för att man haft lite för kul. Visst är det så?

I dag har jag redan haft två spännande möten som verkligen kan komma att vara betydelsefulla för varumärket Valeries framtid och på ett bra sätt då. Längtar verkligen att få berätta mer men just nu går det inte.

Nu, jobba undan innan det blir dagishämtning och kanske lite pepparkaksbak på det. Det är jag som hämtar och nu när det är juletider tycker jag att det är perfekt lek att baka tillsammans. Jag köper färdig deg på Ica sen är det bara att leka på.

Ha nu en fin dag vänner!

KRAM

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 kommentarer

  1. Så fin du är! Mössan ser så härligt mjuk ut. Här i Skåne är marken fortfarande kal. Hoppas innerligt att vi åtminstone får lite snö till jul. Kram

  2. Visst är det så, underbart att måndag känns bra! Kände precis på samma sätt, bästa starten på veckan, vilket man blir extra glad för:) Vad spännande, hoppas du berättar snart. Blir verkligen glad för din skulle när det går bra, förstår på vad du skrivit här i bloggen innan, att det är hårt och långt arbete bakom dina fina framgångar, sådant imponeras jag av. Jätteskoj att få följa med på er husrenoveringen, hårt jobba bakom det också och väldigt tidskrävande. Hoppas verkligen ni har fått tag på bra hantverkare, det betyder i stort sett allt för att det ska flyta på. Kommer ni göra mycket själva, berätta gärna om du vill. Hur blir det för barnen, byte av skola och förskola?
    Kram en trogen läsare:)

  3. Åh, de mössorna kommer jag ihåg, jag hade en grön (av alla färger) när jag gick i högstadiet. Supersnygg är du. Vad spännande att få höra vad det är du hittat på.. Ha en fin dag. Kram Annika

    1. Hihihi visst är det lite 80 talsvibbar;)!! 💕

  4. Underbar jacka! Vilken storlek har du i den?