Äntligen! så här blir vårt badrum på ovanvåningen

screen-shot-2016-11-17-at-2-48-03-pm

Hej söndag och mysiga första advent!

Äntligen är vi nu här, första advent och med snö utanför fönstret. Det är mjuka och stilla snöflingor som faller just nu och samtidigt som som vi sitter här inne i värmen så längtar vi efter att gå ut. Bianca ska på kalas och vi ska ut och adventsfika, om vi hinner blir det en runda till NK och julskyltningen där.

Tänkte fortsätta att berätta för er om hur det går med vår renovering. Det är ju massor som ska göras och just nu är det fokus på ovanvåningen.

Vi har delat upp renoveringen i olika sektioner för att underlätta för oss själva. När man gör en så stor renovering som vi gör är detta nästa en måste. Här är mood board för det lilla badrummet på ovanvåningen som är det minsta badrummet i huset.

Fönstren i huset är ju liknande dom i som du ser i bilden och jag tycker om känslan av lyxig fabrik.

Detta är i alla fall känslan för hur det ska bli och jag tycker att det känns jättebra! Jag är speciellt nöjd med vårt tvättställ från Ballingslöv och deras nya serie Lessmore . Vi kommer köra på den mint/grå färgen med vita ben. Det blir hexagonformat marmor på golvet ( 10cm:s) och större bredare plattor inne i duschen. Väggarna kommer vi att behålla som dom är och bara måla med färg, kanske tom i två olika nyanser som på bilden. Rund spegel och fin glödlampa lite ovanför.

I detta badrummet kommer vi ha mässings detaljer så både kram och dusch och knoppar är i det.

Snart kommer ni att få se moodboard för resten av ovanvåningen, måste bara ”sätta”allt. Just nu finns det bara i mitt huvud:)

Önskar dig en fin och mysig första advent

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Gud va roligt! Ser verkligen fram emot att få se förvandlingen stek för steg, kommer bli så vansinnigt fint! Det vet man ju redan liksom 🙂 Skulle vilja göra om vårt (enda) badrum i precis samma stil, såååå fint! Gillar även marmorgolv i smått fiskbensmönster.

    Hoppas du haft en mysig första advent, här på västkusten har vi milt väder och igår när vi var ute på Hönö på julmarknad var det jättemysigt men hade såklart varit ännu mer stämningsfullt med snö..
    Kram C