Min dag i bilder

img_4606

Möte med vår pr -byrå inför visning!

img_4615


img_4665

Sprang förbi Mood och vår butik där för ett möte med nya anställda Klaudia. Lunchade först på Holy Greens som ligger där, så gott och fräscht!! Jag tog räksalladen och kan verkligen rekommendera den.

img_4658

Det var en jättegod dressing till som jag inte kunde lista ut ingredienserna i..

img_4681

Möte med Klaudia inne på vårt lager…hahaha..det gäller att vara kreativ om man är trångbodd.

img_4669

 Träffade upp min fina vän Anna Benson som har en granbutik på Mood. Världens bästa ide’, det finns massor av (ekologiska) granar att välja ifrån och sen kommer granen helt enkelt granen hemskickad när du valt din favorit. Jag ska beställa en silvergran i år tror jag. Trots att vi inte har något riktigt hem så kan man ju faktiskt ha en gran!!


Så fint med allt julpynt inne på Mood just nu förresten titta in om du har vägarna förbi i helgen.

Ha en fin fredagskväll nu!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *