New hot spots in town!

img_4510

”Mata mammaleken” är den bästa leken just nu!

img_4511img_4524

 Mosad avocado macka med pocherat ägg..mmmm..

img_4504

I helgen var vi och fikade på ett nytt ställe som ligger precis runt hörnet från oss, Ikon. Väldigt trevligt och gott och med naggande goda smårätter som man känner för just nu. Dessutom mitt i prick för alla avocadoälskande människor där ute.

Hej på er,

Startade den här dagen med en mysig och inspirerande frukost som Frida Fahrman hade tillsammans med Rusta. Det fanns så mycket spännande och fint som jag kommer att vilja ha till vårt nya hus, speciellt tänker jag då på en grill och ett matbord som var to die for!

img_8197

Ett litet insta potpurri från frukosten med Rusta och Frida Farman! Så gott och trevligt som alltid när Frida fixar.

Och på tal om huset, ooom ni förresten är intresserade av hur det går med renoveringen så har jag filmat på instastories  för en liten stund sen. valerie_aflalo heter jag ju där. Så mycket kvar att göra att det inte är klokt. El och vvs är färdigt på ovanvåningen i alla fall. Men JA ni som gjort detta förut vet hur mycket tid allt tar.

Min gårdag var ju helt crazy! Göteborg tur och retur, trendkväll med Damernas Värld, men innan det, pressfrukost på ljuvliga Pom och Flora (som precis öppnat på Odengatan) för att prata om hållbart mode för KappAhl. Tycker om att stora klädföretag även dom strävar efter hållbarhet och långsiktigt tänk. Bilder lånade av Frida!

pomochflora-pressfrukost-kappahlpom-flora-frukostpressfrukost-kappahl

Jag hade med mig min lilla side kick Leonie som var hemma från förskolan.

kappahl-suitability valerie-susanne-nina

Lovely bloggkollegor Susanne Histrup och Nina Johansson! Och jag som en riktig tröttmössa som varit vaken sen 05 00 när Leonie ville gå upp!

pomochflora

Ok vänner, got to go!

Ha en mysig kväll nu:)

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. <3 puss på dig!!