Stockholm – Göteborg tur & retur

img_4552

img_4553


img_4563img_4540

Godkväll,

Sitter på tåget påväg hem från Göteborg och Damernas världs trendkväll, jag åkte ner tidigare idag för att vara med och prata om läsarnas pris som jag fick i augusti. Eftersom Leonie inte kunde gå på dagis ( vill verkligen att hon ska bli helt frisk nu) så blev det lite klurigt med barnvakt, som tur var kunde mamma rycka in. Johan har också varit bortrest i jobbet men i kväll kommer han hem! Längtar alltid så galet mycket efter honom när vi är ifrån varandra. Älskar att vakna upp tillsammans med barnen i sängen mysa lite för att sen göra oss klara för dagen. I morgon så får jag det! jippi.

Nu ska jag nog kolla på senaste avsnittet av ”Mammor” har missat det och eftersom det finns internet här på tåget så ser jag det som lite egentid. Man får ta stunderna när dom kommer.

Ses i morgon vänner och tack för att du tittar in här och gör mig så glad!

Kram

// Jacka i fuskskinn- Zara// Fuskskinn tights-Valerie // Väska-Celine /Hårfärg-Antoniu Axu //

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

11 kommentarer

 1. Hej! Såg dig på trendkvälllen idag. Du är lika vacker irl som på bild. Toppenfina plagg 🙂

  1. Men åh vad du är gullig! Tack snälla du🙏🏻

 2. Så otroligt vackra bilder på dig!

  1. Tack tack!:)

 3. Supersnygg outfit! Går det att köpa tightsen i din webshop? Hur är de i stl?

 4. Wow snyggt! Älskar din hårfärg. Får bli en inspo till nästa frisörbesök 🙂 Och jackan!!! Måste få fråga vilken storlek du har på jackan?

  1. Tack snälla du! Jag har M i min jacka:)

 5. Hej! Jackan var superfin! Är de små i storlekarna? Den ska väl vara lite overzize den modellen? Du är så otroligt vacker och har en fantastisk utstrålning plus att du verkar vara en fantastisk människa på alla sätt! Inspirerande 💓

  1. Gulliga du! Tack🙏🏻Ja jag tycker att det är snyggast. Jag har M i min😘

 6. Hej!
  Kan du inte göra ett inlägg om hur du fixar ditt hår? Schampo, balsam, hårolja, spray, locktång/plattång osv. Kram!

  1. Bra idé!! Lovar att få till ett sådant asap. Kram