Årets Mama- vilken kväll det var!

img_8143

Ni vet ju hur mycket jag älskar att fotografera men ibland så kan jag inte ta med min stora fina kamera och blir det sådana här små mobil pics, hoppas att det är ok. Ska leta efter en kamera som är lite lättare att ha med helt enkelt. Vill ju att ni ska få hänga med mig runt så mycket som det går.

Hej på er,

Igår så var det ju Årets Mama fest ute på mysiga Oaxen, tidningen Mama ordnar en supertrevlig middag och prisar mammor som verkligen gör skillnad. Det är alltid en så skön stämning med mycket kärlek, omtanke, glädje och en del tårar på den här middagen. Massor av olika blandade känslor!

Älskar att vi kvinnor kan promota varandra och glädjas åt varandras framgångar på ett osjälviskt sätt. Jag tror på att ju mer vi hjälper varandra framåt ju snabbare kan vi också göra vårt samhälle ännu mer jämlikt. En filosofi som jag verkligen står för. Hittade förresten en artikel om varannan veckalivet som tidningen Mama skrev om mig för några år sedan, här kan du läsa den.

Bra jobbat alla gårdagens vinnare och tack för att ni finns och att ni gör skillnad!!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *