Gala x2

img_8060

img_8061

I kväll är det ju både Mama galan ( som egentligen faktiskt är en sittande middag) och fotbollsgalan! Här är jag med Anna Brolin när hon provar ut kvällens outfit:)

Hallå där!

Hur mår ni idag? Har ni klarat er från alla sjukdomar som går nu? Det är både förkylning och kräksjuka på g och just det sistnämnda är jag ju väldigt nojjig med. Är just nu själv med barnen och alla är lite halvkrassliga inklusive jag själv som också känner mig hängig….

Leonie vaknade 05 och ville gärna gå upp trots att jag försökte få henne att somna om så tillslut gav jag upp och gick upp.

Efter att jag varit på jobbet en liten stund ringde dom från förskolan och sa att Leonie hade fått feber så då var det bara att åka hem igen. Nu är farmor med småtjejerna och jag tillbaka på kontoret. Stackars mina små.

I kväll händer det i alla fall två spännande saker, dels så har jag gjort Anna Brolin kläder till fotbollsgalan som går på 4:an kl 20( missa inte att kolla in det)  och så ska jag ju själv på en riktigt mysig middag för massor av inspirerande och coola mammor/ blogg kollegor ute på Oaxen för den sk Mama galan.

Får ta mig en stark kaffe, sminka mig och hitta någon piffig outfit så är väl jag också redo. Ni förstår känslan;)

Måndagskramen till er

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 kommentarer

 1. Peppar peppar har vi hållit oss friska här änsålänge. Vill framförallt inte att vår 4 månaders ska bli krasslig. Håller tummarna för att vi slipper.

  Hoppas du får en riktigt härlig kväll och att kaffet är starkt! Kram

  1. Ja, hoppas att ni slipper! Önskar dig en fin kväll också:)

 2. Hej! Kom in på din blogg av en slump när jag sökte på din kollektion. Vill bara säga att du skriver jättefina inlägg. Tack för trevlig läsning!

 3. Carolina Nilsson

  Hej!
  Alltid så kul att läsa din blogg, fantastiskt inspirerande! Har en fråga och det är vad den grå väggfärgen i sovrummet heter? Den är så snygg! 🙂
  Allt gott,
  Carolina