Att smygstarta julen

img_4430

img_4436

Jag är en av dom som tycker om julen, vi har alltid haft väldigt starka familjetraditioner och har en stor familj på min mammas sida med massor av kusiner och släktingar. Att äta gott och att vara tillsammans hela stora familjen är det vi prioriterar!

img_4443

Köpte dessa söta julgransdekorationer till barnens lilla gran på Illum Bolighus härom veckan och nu fick dom flytta in i granriset. Plockade just detta granris i trädgården i vårt blivande hus, känns extra mysigt.

Hej på er,

Har ni haft en skön söndag? Här har vi mest vilat och fikat med kompisar, jag är själv med barnen och eftersom jag fick den där smällen i går har vi tagit det lite extra lugnt. Vaknade flera gånger i natt av ett ihärdigt tryck mot näsroten men hoppas att det blir bättre till i morgon annars får det nog bli ett besök till husläkaren. Vi få se.

Skönt att att det lugnt, städa och fixa inför veckan så att man känner sig riktigt redo för den nya veckan som börjar riktigt trevlig med lyxig Mama middag ute på Oaxen Slip. Förra året hade dom samma upplägg som var supertrevligt!

Håller på att natta minstingen samtidigt som jag tittar in till er, hör att hon ropar på mig så got to go..

Ses i morgon vänner!

KRAM

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. Men oj, läste precis ditt förra inlägg och smällen du fick på näsan. Vilket uppvaknande. Ajajaj, hoppas det går bra nu. Det gör ju så ont att få smällar mot nästan och nu har jag aldrig spräckt näsbenet men jag kan tänka mig smärtan. Krya på näsan kram /Annika

  2. Krya krya!!

    Vilket märke kommer de oerhört söta juldekorationerna ifrån?

    Kram Anna