En spräckt näsa senare…

img_4489

I dag har jag varit med på en inspelning för Ellos som handlade om nyårsmode. Tur att det var innan detta hände..

img_4498

Hur man håller sig varm OCH snygg 

img_8037

Lite smink sen är man redo.. men helt utan förvarning om vad som skulle hända..


img_4497

Hej vänner,

Ja, nu undrar ju ni vad som hänt tänker jag.

Som ni ser så var jag ju på den här inspelningen idag och allt gick toppen, härliga människor, lika kul som alltid och allt flöt på.  Jag var inbjuden som gäst för att prata om nyårs mode och välja ut några favoriter från Ellos men också prata lite om hur jag firar min nyår. Väldigt mysigt och trevligt.

MEN

Jag var så himla trött när jag kom hem att jag kröp upp hos barnen och Johan och på något sätt slumrar vi ( Jag och J) till i soffan. Plötsligt och helt utan föraning vaknar jag av ett kraftigt slag rakt över näsan och smärtan var så akut att jag bara far upp och tårarna sprutar på en gång!! AJ AJ AJ. Ni som av någon anledning varit med om detta vet hur ont det gör.

Leonie har fått tag på min telefon och svingar den rakt över mitt näsben varpå jag hör ett högt krasande ljud i hela huvudet.

Nu sitter jag här i soffan med svullen näsa, ett stooort glas vin i handen och tåriga ögon. Håller tummarna för att det ska gå bra nu.

Hahaha, inte den mysiga lördagskväll jag hade föreställt mig.

Önskar dig en fin kväll i alla fall!

( La precis upp en bild i insta stories för er som är nyfikna. valerie_aflalo heter jag på instagram)

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer

  1. Åhhh fy vilket abrupt uppvaknande. Hoppas du och näsan är okey. Kram

  2. Hejsan!Måste bara fråga vart din stickade klänning kommer ifrån. Ha en jättefin dag och tackar för en härlig blogg som du bjuder på.
    // Elin 🙂

    1. Den är från Ellos:) Tack och ha en fin dag du med!