Fredags mys

img_4460

Åh så var det ju fredag och en liten bukett har fått flytta in hemma hos oss. En sprillans ny ”peachig” Amaryllis, lite väldoftande Eucalyptus, Krysantemum och granris som jag tycker är den finaste kombinationen. Vintrig men ändå färgglad. Passar så fin i min Dagg-vas som fick följa med till lägenheten som vi hyr i väntan på att huset byggs klart.

img_7952

Har varit iväg en sväng med barnen ( vilket regnkaos det är!!!) nu på fika på ett supermysigt ställe som ligger runt hörnet, Sophies Canele. Påminner mig om min tid i Paris med goda croissanter och capuccinos. Blev en snabb fika för barnen blev rastlösa..

I kväll blir det hemlagad pizza med favoritingredienserna 😉 Recept kommer!

Ha nu en mysig fredag vänner och tack för alla gulliga utrop och krya på sig som jag fått. Ni är ju bara bäst!

KRAM

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 kommentarer

  1. Tack för att DU finns Valerie ! Du förgyller och inspirerar vår vardag med din blogg. Jag saknade den/dig när det plötsligt var ” tomt ”. Stor kryapådigkram ❣ Mia

  2. Nu är jag lite materialistisk och ytlig, men har du en ny förlovningsring (enstensring)? Själv suktat runt efter den perfekta ringen i flera år, och jag fick för mig att din var mer rund än kantig – ”kändisar” har ofta drömmiga alternativ, därav känns man som en liten stalker haha 🙂 Hoppas du är bättre och får en härlig helg! Kram!

    1. Hej, en helt förståelig fråga då jag faktiskt har en ny ring:) Jag hade en enstensring förut men gjorde om den till min ”drömring” för ett år sen. Så du hade rätt:) kram kram

  3. Underbart fin bukett. Kram