Stellaween & lördagmys de-luxe!

img_3845

Startade lördagen med en favorit. Kvarg, granola, honung och färska bär!

img_3872

Sen var det dags att hoppa i halloween kläderna ( alá lite gulligare varianten;)

img_3873

Hittade dom här söta kläderna på Lindex, dom har en serie superfina saker nu inför halloween, tips! Bianca hade sina nya coola boots från Dr Martens som inte riktigt syns superbra på bilden här. Visar mer sen men dom är verkligen huuur fina som helst!

img_3868

img_3892

Sen åkte vi till Stella Mc Cartney butiken för en riktig ”Stellaween”. Häng med andra mammor och barn, tittade på allt fint och fikade.

stellaween

S t e l l a w e e n

img_3898

Hur fina?? Ville ta med alla hem!

img_3911

Det fanns en supersöt liten godisvagn som var to die for. Barnen gick bananas bland allt godis..

fullsizerender-1img_3922

Bianca fick en jättefin ansiktsmåling, vi kom fram till att hon var en rengbågstiger. Gullungen!

img_3916

Efter Stellaweenpartyt så gick vi till Riche för att äta lördagslunch och även om det med två små barn inte blir någon längre sådan så tycker jag att det är mysigt ändå.

img_3932

img_3933

Mamma fick lite bubbel;)

img_3935

Och min favorit, Toast Skagen.

Hej på er,

Vaknade ni också lite extra tidigt i dag? Leonie tyckte att kl 06.00 var en bra tid att gå upp och innan jag kom på att det var idag klockan skulle ställas om försökte jag få henne att somna om en bra stund..

Ja, vår lördag gick verkligen i ett och förutom allt detta så var vi även och kikade på ett nytt kök till huset och åkte sen en sväng till Urban Deli på söder för en snabbfika med några vänner. Det var ungefär en sådan lördag som man hade innan barnen men också så kul att även göra tillsammans med dom även om allt går lite fortare. Men gör liksom  samma sak fast i ett lite snabbare tempo…

Solen skiner här i stan och snart kommer farfar för att hämta upp Bianca för att åka på lekland. Undertiden ska jag och Johan och Leonie åka för att titta på golv till huset. Måste bestämma oss för allt nu så att alla material passar ihop med varandra. Massor av beslut nu mao men också så kul.

Ha nu en fin söndag vänner!

Kram kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. Vilken härlig lördag. ☀️☀️☀️

    1. Oh yes:)!