Staycation & äventyr på stan

img_3713

Nu går jag!! Efter gårdagens långa dag var det skönt att checka in på mysiga hotell With äta en god middag och sen hoppa ner i sköna lakan. Vilken lyx!!

img_3720

Hotellet ligger precis under nyöppnade Urban Deli på Sveavägen och är nästan lite gömt men samtidigt är det just det som gör det mysigt. Splitternya rum inredda i lite industriell stil med moderna detaljer som svarta kranar och inslag av trä.

img_3722

Jotex bjöd in till middag på Urban Deli och lyxig hotellövernattning för att verkligen testa på deras nya helt ekologiska sängkläder på riktigt. Måste säga att jag sov bättre än någonsin, vet inte om det var sängkläderna eller min nyfunna nattliga frihet som gjorde det men skönt var det.

img_3733


img_3727

img_3729img_3743

Hade med mig mitt nya cashmere set från Pillow Talk som var helt ljuvligt skönt att hoppa in i. 

img_3750

img_3763img_3751

Min fina vän Jessica var också med!

img_3756

Bordet var så fint dukat med höstlöv och eucalyptus, en stor charkbricka med goda ostar, kapris och parmaskinka..mmmm. Gud så gott det var!! Efter detta så blev det skaldjursplateau som typ är det godaste jag vet.

img_3779

Drinks all night long med härliga vännerna Jessica och Niklas!! Blev lite väl många drinkar känner jag idag…hehe.

img_3771img_3791

Nu går jag och lägger mig!!

img_3797

Och hur lyxigt var det inte att vakna upp till den här smarriga hotellfrukosten då??

Hej fredag!

Har ni det bra??

Själv har jag sovit ljuvligt gott även om jag vaknade ett par gånger under natten och undrade vart jag var. Typiskt att jag ju alltid vaknar så när jag bor på hotell, måste ha ett par nätter för att vänja in mig.. Och så saknade jag ju mina gosiga barn när jag skulle hoppa ner men samtidigt så skönt att få sova själv.

Blev med andra ord ordentligt bortskämd i går kväll med ljuvlig middag, fina vänner och skön mjuk säng med lakan signerade Jotex. Känns helt ok att starta i gång helgen så här. I morgon väntar Stellaween fest med barnen och sen fortsätter projekt husrenovering.

Önskar dig en lovely helg nu !!

KRAM

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. Ser alldeles underbart ut. Kram

  2. Härligt! Snygg outfit…är brallorna från din egen kollektion?