I kväll ska jag på lyx!!

_vip5402-kopia

Peach & Bordeaux, snyggt ihop!

_vip5476-kopia

_vip5427

Guldbollar som knappar..

_vip5460-kopia

Här finns blusen!

_vip5439-kopia

Snyggt med guld detaljer till den ”hudigt” rosa blusen. Armbandet är från Jane & Sophie.

Bilder: Ulrica T ( Kika in på hennes härliga blogg för bästa granola receptet!! Ser så smarrigt ut)

Hej vänner,

I dag har vi utförsäljning här på kontoret och just nu sitter jag ner för första gången idag, det har varit världens rush i flera timmar. Så kul att se så många här!

I natt har jag inte sovit många timmar, Leonie är tillbaka till sitt ”vanliga” jag dvs vakna och skrika en gång i timmen. Så det blev mao inte många timmars sömn. Ska strax göra mig en superstark espresso så jag orkar med dagen och kvällen. I kväll ska jag nämligen på middag och sen blir det hotellövernattning-hur lyxigt??!!

Tittar in till er lite senare i kväll så ska ni få se vad jag ska pyssla med.

KRAM

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. Väldigt fin kombo, och just bordeaux är jag så sugen på, vart kommer skorna ifrån? Jag köpte ett par ”Lynn” från Blankens, i svart och de är superfina men de fanns även i Bordeaux och jag kan nästan ångra lite att jag inte tog dem. Kanske får bli ett par sneakers likt dina istället då.

    Låter superlyxigt med middag och sedan övernattning, ha det så mysigt!

    Kram Catta

  2. Fin outfit. Ha en mysig kväll. Kram