Coolast till lilla B

fullsizerender

Dagens I-Phone pic!

Hej lill lördag!

Känner att jag är riktigt dålig på att anamma just detta, men lill-lördag, det är hur hur bra som helst! Man kan låtsas att det är lördag och göra lite kuligare saker än vanlig, tex shoppa skor!! Eller duka upp en ostbricka med ett gott vin…åhh det blir det nog här hemma senare när kidsen somnat!

Just idag blev det skor till Bianca för jag hittade ju det absolut snyggaste paret skor som man kan ha den här hösten. Dr Martens för barn är ju bara hur coola som helst och ger även mig ha begär. Måste fixa till mig asap.

Köpte även ett par andra skor som ni ska få snart också!

Dessa från babyshop.se och det tog verkligen bara en dag innan dom kom hem efter klicket. Så bra!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *