Trärent, kärlek & inredning

img_2634

Vår lilla gulliga trio även kallad ”cirkus trion” och ni kan ju gissa varför;)

img_2624

Leonie är just nu i den åldern när hon klättrar upp precis överallt…även resten av gänget hakar på.

img_2606

Detta magiska ljus tillsammans med Y-stolarna som jag fullständigt älskar i denna trä rena nyans. Måste köpa minst två stycken till till vår nya stora matplats, dags att börja leta.

img_2607

Dessa magiska fönster…

Fönster är något av det viktigaste i ett hus, ja och takhöjden. Just dom sakerna kommer vi att se till att prioritera i det nya huset. Det var absolut inte självklart att få till det från början men jag ska visa er här på bloggen hur man kan göra för att få till det ändå.

img_2613

I vår lägenhet i Birkastan hade vi både takhöjd och fönster och underbart ljus.

img_2631

Detta lilla tokgäng!! Alltså.

img_2632

Älskade gullungar!

img_2639

Vasen, Dagg, har vi tagit med oss till lägenheten, skönt att ha några av sina gobitar till inredning så det känns lite mer som hemma.

img_2643

Hej på er,

Hoppas att ni har det mysigt såhär på lördagskvällen? Här sitter vi just nu ner för första gången idag efter en riktigt kul och lång dag med både lek på ett nyöppnat lekland i Rotebro och familjemiddag hos oss. Min syster med familj är nämligen på besök här i stan för att fira lilla moi och mina nyfyllda 40. Vi har firat med tårta och middag i stora lass. Johan lagade Beuf tidigt i morse som fick stå och puttra hela dagen.mmm…. så gott det blir alltså och bara det godaste att äta så här på hösten.

Här kan ni läsa receptet som vi alltid använder oss av om du får lite söndags feeling kanske.

Så kul och roligt att dom kom upp, fick även en helt underbar present av dom. Visar i morgon.

Nej nu måste det helt enkelt bli godis, Så mycket bättre och lite skönt lördags chill. Är mätt och slut efter en riktigt aktiv och rolig dag.

Kram kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer

  1. Hej! Så fint! Älskar också stolarna! Tänkte passa på att fråga var ni har köpt bordet? Vi har också precis köpt hus och letar möbler för fullt. 🙂

    1. Vad roligt! Grattis:) Bordet kommer från Mio men vad hag har förstått så finns det inte längre. Men värt att kolla upp iaf?

      1. Johanna

        Tack snälla 🙂 då ska kika där!